• Tofthøjskolen
  • tofthoejskolen@aalborg.dk

Motionsdag 2014

Tofthøjuge om Folkeskolens 200 års jubilæum afsluttet med motionsdag

Repræsentanter for de tre vinderklasser - 3.a, 5,a og 9.a - med Blikmand-vandrepokalerne Repræsentanter for de tre vinderklasser - 3.a, 5,a og 9.a - med Blikmand-vandrepokalerne
Følgende elever løb, cyklede og svømmede hurtigst/længst på motionsdag 2014
Indskoling: Gustav 2.b og Mathias 3.c samt Jasmin og Astrid 3.a
Mellemtrin 10 km: Jens 5.c og Emil 5.a samt Silke 6.a
Mellemtrin duatlon: Marcus 6.a og Sofie 6.b
Udskoling 10 km: Thomas 8.a og Gry 7.b
Udskoling duatlon: Mike 8.b og Ida 9.a

I klassekonkurrencen var det eleverne fra 3.a, 5.a og 9.a der løb med sejren og modtog vandrepokalerne: de tre Blikmænd (se billedet)
    Jakob Graversen den 19-10-2014
    Kære forældre

Informationsbrev efterår 2014 er vedhæftet

Mvh Jakob Graversen
    Jakob Graversen den 09-10-2014
    Kære forældre

Vi er nu kommet til afslutningen af årets første kvartal og dermed til afslutningen af den periode med Læringscafé, vi havde bedt jer om at tage stilling til. Efter efterårsferien starter en ny periode og vi har lavet nogle forskellige ændringer i den måde, Læringscaféen er indrettet på. Ændringerne er beskrevet i vedhæftede dokument. Spørgsmål og komentarer må meget gerne rettes til os i skolens ledelse.

Jakob Graversen
    Jakob Graversen den 07-10-2014
    Indskrivning til skoleåret 2015/2016

Nu er det tid til at indskrive børn til skoleåret 2015/2016. Derfor sender skolen i uge 41 indmeldelsespapirer til alle forældre, der har børn, som skal begynde i skole.

Indskrivningen er digital. Man indskriver børn til:

1. Skole på www.indskrivning.dk – vejledning finder du  øverste højre hjørne ”Læs her, hvordan du gør”
    2. Skolefritidsordning (DUS) på www.pladsanvisning-online.dk – vejledning finder du i venstre side nederst under ”Links, Hvordan søger jeg en plads”

Husk at ved indmeldelse til førskole skal du indmelde dit barn i både skole og DUS/skolefritidsordning.

Kontakt skolens kontor på 9931 5700 hvis du har spørgsmål til indskrivningen.

Sidste frist for at indskrive børn i skole er mandag den 3. november 2014.