• Tofthøjskolen
  • tofthoejskolen@aalborg.dk

Visionsproces

Nyhed billede
AalborgKommunale Skolevæsen har igangsat en fælles visionsproces. Der kan læses meget mere om processen, og hvordan man kan involvere sig, på hjemmesiden fremtidensfolkeskole/aalborg.dk, hvor nedenstående citat også er hentet fra:

'Vores børn skal blive dygtigere, mere selvstændige og kreative, så vi giver dem de allerbedste muligheder for at klare sig godt i livet efter folkeskolen.

Derfor skal visionen have konkret indflydelse på, hvordan vi underviser i skolen, hvordan vi sikrer, at alle børn har det godt og hvordan vi skaber et stærkere skole-hjemsamarbejde.

I de næste par måneder vil lærere og pædagoger på alle skoler afprøve nye og spændende metoder, som skal gøre dit barn dygtigere og skabe en bedre og mere tryg skoledag.

Vi samler de allerbedste metoder i en kogebog, som kommer til at rumme en masse gode opskrifter på, hvordan vi arbejder og samarbejder i fremtidens folkeskole.

Alle skal have mulighed for at være med til at skabe vores nye vision - Lærerne, pædagogerne, skolelederne, forældrene, de lokale virksomheder, foreningerne og kulturinstitutionerne og naturligvis også børnene, som jo er dem, det hele handler om.

Det sker blandt andet på store fælles seminarer, ved møder lokalt på skolerne og det sker online på Facebook. Du ved bedst, hvad der gør skoledagen god og lærerig for netop dit barn? Derfor vil vi gerne vide, hvad du mener og høre på dine ideer.

Vi håber, at du har lyst til at være med i debatten på facebook.
    Jakob Graversen den 15-09-2014
    Skolens to elevråd er valgt, har konstitueret sig og nedsat udvalg. Se resultatet i vedhæftede fil
    Jakob Graversen den 14-09-2014
    Rapporten fra sidste undervisningsmiljøundersøgelse er nu tilgængelig. Det nytiltrådte elevråd har nedsat et undervisningsmiljøudvalg, som i den kommende tid vil udarbejde en vurdering og en handleplan på baggrund af undersøgelsen.
    Jakob Graversen den 05-09-2014
    Invitation til forældremøde om skolestart 2015. Se vedhæftede